Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Máte dotaz? Potřebujete s něčím poradit?

 

 Volejte

 

720 200 392

 

PO - PA od 8 do 16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NOVINKY

arr3Léto je tuNad 600,- doprava ZDARMA ...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 32 Kč
skladem
naše cena 35 Kč
skladem
naše cena 99 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 250 Kč
skladem
naše cena 250 Kč
skladem
naše cena 2 500 Kč
skladem

 

Procházíte secondhandy a hledáte další kousek do šatníku?

 Chcete pěkné a originální oblečení za pár korun?

Ptáte se, proč nakupovat u nás?

 

  • Protože vám nabízíme čisté, moderní, značkové second hand oblečení.

  • Protože hodně věcí je zcela nových s visačkami

  • Protože ušetříte spoustu peněz a můžete měnit šatník za pár korun

  • Protože v našem online secondhandu můžete nakupovat 24 hodin denně 

  • Protože všechno zboží máme skladem a balíčky odesíláme obratem

  • Protože vám zboží rádi vyměníme pokud vám nebude sedět

  • Protože za objednávku nad 600 Kč máte poštovné zdarma

 Co u nás ušetříte, můžete utratit jinde......


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Kavalu s.r.o., se sídlem Kestřanská 40, Štěkeň, 387 51, IČ 03696855, zapsaná u krajského soudu v Českých Budějovicích, oddíl 23304, vložka C. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek

      Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

      • zřízení a administrace uživatelského účtu
      • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku

        Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

        • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
        • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  2. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  3. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  4. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů